Fedezze fel a fogászati lenyomatokhoz használt addíciós (VPS) és kondenzációs szilikonok, harapásregisztrálók és ínymaszk anyagok széles választékát, amelyek tökéletesen megfelelnek a klinika és a laboratórium összes technikai követelményének.

A különböző keménységű és konzisztenciájú szilikonok különböző lenyomatvételi technikákhoz igazodnak: kettős lenyomat (alap/precíziós), szendvics és egyfázisú. Színeik megkönnyítik az egyes termékek beazonosítását, továbbá kiváló színkontrasztot teremtenek az első és a második lenyomat között.

A KromopanSil egy új generációs addíciós szilikon, amely speciális jellemzőinek köszönhetően maximális pontosságot alap 25 micron, precíziós 5 micron garantál a részletek megjelenítésében még nedves környezetben is.

A különböző keménységek és konzisztenciák alkalmassá teszik minden igényhez és lenyomatvételi technikához az optimális eredmény elérése érdekében. A hosszú feldolgozási idő könnyű kezelést tesz lehetővé, ugyanakkor a szájban történő rövid kötési idő garantálja a páciens maximális kényelmét a lenyomatvétel során. A KromopanSil tökéletesen alkalmazkodik a fogászati struktúrák anatómiai formájához és a lágy szövetekhez, lehetővé téve az ép és tökéletes szélek reprodukálását.

A KromopanSil Putty addíciós szilikon (VPS) két konzisztenciában kapható: lágy és kemény. Ezek mindegyike elérhető normál és gyors kötésidővel.

Kromopansil Putty Soft normálkötő készlet 2X300ML

A termék technikai adatai:

Normál kötés: feldolgozási idő 2:30, szájban kötés 2:15

Gyors kötés: feldolgozási idő 1:15, szájban kötés 1:30

2x300 ml bázis+katalizátor

Kromopansil Putty Hard normálkötő készlet 2X300ML

A termék technikai adatai:

Normál kötés: feldolgozási idő 2:30, szájban kötés 2:15

Gyors kötés: feldolgozási idő 1:15, szájban kötés 1:30

2x300 ml bázis+katalizátor

 

A praktikus készletekben is kapható KromopanSil azok számára ideális, akik csak speciális igényekre használnak addíciós szilikont és olyan terméket szeretnének, amely mindig friss, elkerülve a felesleges pazarlást. A Lascod a patronokat az új Sulzer Mixpac T-keverőcsőrökkel együtt szállítja, amelyek jelentős anyagmegtakarítást és egyben tökéletes keverést tesznek lehetővé.

Az addíciós kötésű szilikon (VPS) KromopanSil Body négy különböző konzisztenciában kapható: Superlight Body, Light Body, Regular Body és Heavy Body. 50 ml-es patronban kaphatók, alap-precíziós és szendvicstechnikához egyaránt használhatók.

Teljes Kromopan termékválasztékunkat tekintse meg kínálatunkban.